Wij Zijn Soest MENU

Tweede lunchlezing Wij zijn Soest

Gepubliceerd op 07-06-2017
Tweede lunchlezing Wij zijn Soest

Na de eerste lunchlezing over levensbeschouwelijke verschillen staat voor de tweede lunchlezing aanstaande donderdag 8 juni iets geheel anders op het programma: de wortels van de gemeente Soest! Wat weet u van Soest en Soesterberg? Hoe zijn de dorpen gekomen tot hun huidige vorm? Wat valt er te zeggen over het soort inwoners van deze gemeente? Hoe verhouden Soest en Soesterberg zich tot elkaar? Hans Kruiswijk, dorpshistoricus en een rasverteller, test onze kennis en vertelt in een interactieve lezing diverse mooie, smeuïge en bijzondere verhalen over de vorming van deze gemeente. Ook maakt hij duidelijk waarom de kennis van die geschiedenis voor het samenleven in Soest van belang is.

De inloop is 12.00 uur en de aanvang is 12.15 uur. U bent van harte welkom om deze lezing bij te wonen! Als u even een mailtje stuurt naar wijzijnsoest@soest.nl, dan staat er ook voor u een broodje klaar!

Alle verhalen

Reageren?

Heb je een leuk initiatief of idee om elkaar te ontmoeten of een ander te helpen? Laat het Soest en Soesterberg weten! Vul het formulier in.

Lijn
Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter!