Wij Zijn Soest MENU

Presentatie Wij zijn Soest in De Plantage

Gepubliceerd op 09-03-2017
Presentatie Wij zijn Soest in De Plantage

Op woensdag 8 maart is het plan voor Wij zijn Soest 2017 gepresenteerd aan de pers in het bijzijn van diverse deelnemers aan en initiatiefnemers van Wij zijn Soest 2016. De aanwezigen vertelden over hun ervaringen met die activiteiten en waarom dat past binnen het gedachtegoed van Wij zijn Soest. De uiteenlopende voorbeelden en verhalen gaven een goed beeld van wat Wij zijn Soest wil laten zien: er gebeuren veel mooie dingen om in Soest te werken aan een prettiger samenleving! Ook gaven burgemeester Metz en wethouder Van Berkel een kleine toelichting op de rol van de gemeente binnen dit project.

Behalve een spotlight zetten op de initiatieven die al bestaan (in sommige gevallen aangezwengeld door Wij zijn Soest vorig jaar) hoopt de gemeente ook dat inwoners allerlei ideeën hebben of krijgen voor nieuwe activiteiten. Als u die hebt, wacht niet langer en zoek contact met de gemeente Soest via wijzijnsoest@soest.nl!

Aansluitend aan de presentatie aten alle aanwezigen mee met de internationale maaltijd die in De Plantage werd geserveerd. Met een Turks voorgerecht, een Colombiaans hoofdgerecht en een Syrisch nagerecht was met recht een internationale (en heel smakelijke!) maaltijd. Door muzikale bijdragen van deelnemers aan Make music together werd de sfeer nog verder verhoogd. De vloer stond vol dansende mensen.

Een prachtige start van het nieuwe jaar Wij zijn Soest!

Alle verhalen

Reageren?

Heb je een leuk initiatief of idee om elkaar te ontmoeten of een ander te helpen? Laat het Soest en Soesterberg weten! Vul het formulier in.

Lijn
Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter!