Wij Zijn Soest MENU

Geslaagd Huttenbouwdorp

Gepubliceerd op 15-08-2017
Geslaagd Huttenbouwdorp

We kijken terug op een zeer geslaagd Huttenbouwdorp 2017. Alle kinderen hebben genoten dankzij de grote inzet van onze topvrijwilligers en sponsors. Het was een prachtige locatie waar 150 kinderen zich heerlijk hebben kunnen uitleven. Naast het bouwen en de crea mochten kinderen op vrijdag onder leiding van een heuse bootcamp-instructeur de hindernissen op het terrein over, waren er ritjes in legervoertuigen én waren er vrijkaarten beschikbaar om het Militair Museum in te gaan onder begeleiding van vrijwilligers.

Vervolgens kregen de kinderen in hun eigen hut hotdogs en drinken “bezorgd”. Want ja, na zo hard werken moet je ook wel even van je eigen bouwkunsten kunnen genieten! Op zaterdag was onder de luifel van het Nationaal Militair Museum de talentenjacht en prijsuitreiking. Sterker nog: het podium stond onder de vleugel van echt vliegtuig!

Na alle prijsuitreikingen was het dan helaas zo ver om de hutten af te breken…….. Gelukkig verliep dit heel soepel en voorspoedig en gingen de kinderen met een goodiebag, waaronder de groepsfoto, weer naar huis!

Jochem Jansen is organisator van de evenement, een initiatief van Stichting Balans Soest en Soesterberg.

Alle verhalen

Reageren?

Heb je een leuk initiatief of idee om elkaar te ontmoeten of een ander te helpen? Laat het Soest en Soesterberg weten! Vul het formulier in.

Lijn
Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter!